Huidige promoties

Voorjaarsacties BRUSTOR
Geniet van een extra korting op het lamellendak B-200 XL en het volledig openschuifbaar vouwdak B-300.
Bij aankoop van een zonneluifel krijgt u de motor gratis.
Vraag naar de voorwaarden.
GRATIS connexoon bij aankoop vanaf 5 rolluiken en/of screens
Bedien uw rolluiken en screens met uw smartphone, waar ook ter wereld. Programmeer weekscenario's en simuleer uw aanwezigheid met de timerfunctie. Controleer uw rolluiken en screens op afstand met de Check Home-functie. Vraag naar de voorwaarden.
gratis draadloos codeklavier bij garagepoorten.
Een draadloos codeklavier langs uw poort zorgt ervoor dat u steeds toegang heeft tot de garage. Ook al bent u bijvoorbeeld met de fiets en heeft u de afstandsbediening niet bij de hand.
GRATIS wind- en zonneautomaat + afstandsbediening bij verandadakzonweringen
GRATIS automatisatie van uw verandadakzonwering d.m.v. wind- en zonautomaat + afstandsbediening. Vraag naar de voorwaarden.
Tijdens de Brustor opendeurdagen ontvangen wij u graag in onze showroom en geven met plezier een woordje uitleg over onze producten. We nemen de nodige maatregelen om u veilig te kunnen ontvangen.
Ons toonpark is vrij toegankelijk van maandag t.e.m. zaterdag van 10u tot 12u en van 13u tot 17u.
We raden aan langs te komen op afspraak, dit kan via telefoon of online.
GRATIS upgrade naar RTS-motor + GRATIS windzonautomaat bij verandadakzonweringen
de wind-zonneautomaat zorgt ervoor dat uw verandazonwering volledig automatisch gestuurd wordt. Bij te hoge lichtintensiteit zal de zonwering open gaan, als de wind opsteekt of het wordt donker zal de zonwering sluiten. Uiteraard bepaalt u zelf wanneer u deze functie in- of uitschakelt. Doordat hier een afstandsbediening wordt bijgeleverd verhoogt u uw bedieningscomfort in de eerste plaats en in de tweede plaats is er minder bekabeling nodig.
UW VOORDEEL 363 euro inclusief 21% BTW.