Over ons

Over ons

Al meer dan 50 jaar adviseert en begeleidt Eurosol zijn klanten bij de keuze van aangepaste zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken of garagepoorten. Van opmeting tot installatie werken wij met eigen mensen. Maar ook voor de service na verkoop komt u steeds bij dezelfde personen terecht. Wij werken enkel met de beste materialen zodat u dag na dag, jaar na jaar kunt rekenen op topkwaliteit.

Derde generatie van familiebedrijf aan zet

Theo Vandersteegen zei in de jaren '60 vaarwel aan het boerenbedrijf en ging met ramen en deuren aan de slag onder de naam Ducana. Dat ontwikkelde zich geleidelijk tot het zonweringbedrijf Eurosol. Het familiebedrijf in zijn huidige vorm werd in de zomer van 1975 boven de doopvont gehouden.

Derde generatie: Bert Ceyssens

Met trots de fakkel doorgeven

In 1986 ging de fakkel over naar dochter en schoonzoon Lene en Ludo Ceyssens-Vandersteegen. Sinds 2000 werken hun kinderen mee in het bedrijf. Vandaag heeft de derde generatie definitief de touwtjes in handen.

Tot uw dienst

Een achtkoppig team staat in voor verkoop, administratie, montage en dienst na verkoop. Op de foto bovenaan ziet u de klantendienst: uittredend zaakvoerder Ludo Ceyssens en zijn opvolger Bert Ceyssens staan in voor de buitendienst; de nichtjes Greet en Kaat van der Have nemen de binnendienst voor hun rekening.

Missie

Eurosol wil een klantgerichte partner zijn bij het optimaliseren van huis, tuin en bedrijf tot een veilige, comfortabele thuis of werkplek. Daarbij staan service, kwaliteit en duurzaamheid voorop, terwijl we vertrouwen en vakmanschap uitstralen en menselijke, maatschappelijke en ecologische waarden hoog in het vaandel dragen. Zo willen we voor klanten en medewerkers een bedrijf zijn waar het fijn is om (mee) te werken. 

Visie

Eurosol biedt samen met zijn op kwaliteit en duurzaamheid geselecteerde partners, hoogwaardige, toekomstgerichte oplossingen voor zonwering, rolluiken en aanverwanten. We zetten in op expertise, flexibiliteit en betrokkenheid om de klant te ontzorgen en vertrouwen op te bouwen. Met onze opbrengsten belonen we onze medewerkers en investeren we in het bedrijf om zijn continuïteit en werkzekerheid, zijn organische groei en jobcreatie te ondersteunen.

Hoe kunnen we u helpen?

Wij zijn er voor u, neem gerust contact met ons op. Online of telefonisch. We beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per e-mail