Windschermen

Windschermen 

Maak van uw terras, balkon of overkapping een multifunctionele oase van comfort. Dankzij de windvaste constructie met doek of ZIP screen geniet u van het buitenleven in alle seizoenen.

Functionele windblokkers

Dankzij het windscherm in doek is het heerlijk buiten zitten, beschermd tegen wind, indiscrete blikken en laagstaande zon.

Het scherm is bevestigd aan de gevel of aan een paal. De geïntegreerde veer zorgt voor een optimale spanning van het hoogwaardige, vuilafstotende doek. Het zijzonnescherm stopt de wind, maar kan ook dienen als veilige afsluiting van het terras voor kinderen of dieren. Het is eenvoudig, manueel te bedienen met een handgreep en vergrendelingsslot. 

Stem de windblokker perfect af qua kleur en doek op uw huis of zonnescherm(en) voor jarenlang plezier. De elegante beschermingskast beschermt het doek in opgerolde toestand en is gemaakt van corrosiebestendig, gepoederlakt geëxtrudeerd aluminium. De windblokker is ook beschikbaar met baleinen voor een nog strakker doek.

Graag meer info?

Windscherm met ZIP screen-technologie

De hoogwaardige strak gespannen screens bewegen met behulp van het ZIP ritssysteem door de geleiders in het kastprofiel op en neer. Dankzij dit ingenieus ritssysteem zijn de screens bestand tegen hevige wind en krijgen ze de hoogste windclassificatie voor verticale zonnewering.

​​​​​​​U bedient ze overigens zeer eenvoudig: met een schakelaar, afstandsbediening of app op uw smartphone of tablet.  Optioneel met wind-zonautomaten.

Ontdek alle mogelijkheden in onze toonzaal.

Maak een afspraak

Rolluiken

Houden koude, hitte en
​​​​​​​inbrekers buiten.

Ontdek meer

Rolpoorten

Veilige toegangsweg voor
​​​​​​​woning of bedrijf.

Ontdek meer

Glaswanden

Stijlvolle windvrije
afscherming.

Ontdek meer

Insectenhorren

Frisse lucht binnen, kriebelbeestjes buiten.

Ontdek meer

Automatisatie

Motoren en sturingen van topmerk Somfy.

Ontdek meer

Verlichting & verwarming

Dubbel zolang plezier
​​​​​​​van uw terras.

Ontdek meer

Wat klanten over ons zeggen

In de kijker