Zalige winterfeesten, binnen en buiten


Nu de meest feestelijke tijd van het jaar is aangebroken, draait het leven weer om gezelligheid en warmte. Lekker binnen of in de buitenwereld, ook tijdens de koude maanden. Al lijkt de winterzon veraf, licht en vuur zijn betoverende attributen voor de feestvreugde.

Met een fraaie overkapping voor uw terras of tuin bent u zeker van een "zonnig" buitenfeest. Hier zijn wat tips ...

  • Winterlunch op het terras, in de rust van de najaarstuin, beschut door een scherm of buitenliving, bij de warmte van de barbecue of buitenhaard. Kaarsen of verlichting brengen extra sfeer.
  • Winters relaxen, comfortabel beschut tegen wind of neerslag, gehuld in een zachte deken en met een warm of hartversterkend drankje bij de hand. Wie buiten vertoeft haalt het beste uit de zon, ook al verschuilt ze zich.
  • Winterlicht in alle mogelijke vormen creëert magie en loopt vooruit op de zon en haar terugkerende licht, want vandaag, 21 december, beginnen de dagen weer te lengen!

Wij gaan in winterrust

Van 22 december 12u tot en met 7 januari sluiten we de deuren. We nemen rust om de nabijheid van vrienden en familie op te zoeken, ons te koesteren in de geborgenheid van knusse huiselijkheid en ons weer op te laden voor het nieuwe werkjaar.

Intussen wens ik u namens het hele team een warme wintertijd. Dat uw dagen gevuld zijn met liefde, vreugde en rustige kalmte. Om geïnspireerd aan het nieuwe jaar te beginnen.

Op 8 januari vanaf 10u staan we weer voor u klaar!

Bert Ceyssens
Hoofd Bedrijfsvoering en Klantrelaties

Maak van uw tuin een alleseizoenenplek. Zo gezellig, ook in de winter. Voor alle info, vind ons tot 22/12 en vanaf 8 januari via een klik op de foto.
Maak van uw tuin een alleseizoenenplek. Zo gezellig, ook in de winter. Voor alle info, vind ons tot 22/12 en vanaf 8 januari via een klik op de foto.

Uw plekje onder de zon | Eurosol

Uw plekje onder de zon | Eurosol

Eurosol+ staat voor de derde generatie van een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in zonwering en rolluiken.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker