Einde zomertijd: we passen onze openingsuren aan


Het einde van de (na)zomer brengt altijd een zweem van weemoed met zich mee. De zonnewarmte vervaagt; Sint-Michiel, met zijn belofte van ontspannen buitenleven en laatzomerse uitstappen, neemt afscheid.

Maar ook de naderende herfst-winterperiode zorgt voor verwondering en opwinding. Het - nog altijd - overweldigende groen verzacht en wordt geleidelijk warm rood, oranje en geel. Er hangen somptueuze geuren en frisheid in de lucht. Terwijl we onze zomerkleren opbergen kijken we uit naar warme truien, gezellige avonden en winterse avonturen.

Wintertijd vanaf 29 oktober

De klok gaat een uurtje achteruit. Alsof de natuur een diepe zucht slaakt en zich terugtrekt om te rusten. Ook bij ons laten we het hoogseizoen achter ons en mag het allemaal wat rustiger aan.

Openingsuren van de toonzaal

Komende zaterdag 28 oktober zijn we er nog tot 17u omwille van de najaarsacties - haast u als u er nog van wilt profiteren.

Van november tot januari zijn we er voor u van maandag tot vrijdag, van 10 tot 12 en van 13 tot 17 uur. Op zaterdag werken we op afspraak. Op zon- en feestdagen rusten we uit.

Herfst- en wintervakanties

Met Allerheiligen is de toonzaal enkel gesloten op 1 november. Terwijl de montageploeg de hele week vrij neemt: welverdiende inhaalrustdagen in de bouwsector.

We nemen collectief kerstvakantie vanaf vrijdagmiddag 22 december en staan weer met frisse energie voor u klaar op maandag 8 januari 2024 vanaf 10 uur.

Vanwege het hele team, wens ik u alvast een fijne en veilige herfst- en wintertijd !

Bert Ceyssens
Bestuurder

Geniet van de heerlijke nazomer op uw Eurosol-terras. Wij gaan stilaan in wintermodus.
Geniet van de heerlijke nazomer op uw Eurosol-terras. Wij gaan stilaan in wintermodus.

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker