Nieuwe website online!


Groot nieuws: onze nieuwe website staat online. En niet zomaar een website, het is een smart-site. Dat wil zeggen dat we met één enkele blog (zoals deze) niet alleen de website en onze sociale media bijhouden, maar ook nog eens onze e-letter schrijven en verzenden.

Onmiddellijk antwoord op uw vragen

Surft u op onze website, dan kunt u voortaan meteen uw vraag stellen via de chatknop rechtsonder. Tijdens de kantooruren krijgt u in een paar klikken persoonlijk antwoord. Zijn we er niet, dan antwoorden we u zo snel mogelijk via e-mail.

Via de knop linksonder springt u direct naar een aantal contactmogelijkheden. Daarnaast is er natuurlijk ook altijd nog de contactpagina.

Wilt u voortaan ons laatste nieuws rechtstreeks in uw e-mailbox?

Neem dan nu een kijkje op onze website, grasduin door de verschillende tabs en laat uw e-mailadres achter.

Wat vindt u ervan?

We horen graag wat u van onze nieuwe website vindt. En zijn blij met elke tip. Mist u iets? Wilt u een blog aan een bepaald onderwerp gewijd zien? Werkt er iets niet goed? Laat het ons meteen weten. Zodat we onze werking kunnen verbeteren volgens úw wensen. 

Altijd tot uw dienst,

Klantendienst

Kaat van der Have

P.S. Onze nieuwe website kwam tot stand in samenwerking met Mercurius DM, gespecialiseerd in direct respons marketingcommunicatie.

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker